ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ   /   ΙΣΧΥΟΥΣΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΑΪΟ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Το Επιμελητήριο Ηλείας δίνει το παρόν στις εξελίξεις της κρουαζιέρας
06/05/2022
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ

Το Επιμελητήριο Ηλείας δίνει το παρόν στις εξελίξεις της κρουαζιέρας

 

 

20220428_080614-01(1)_F1970837540.jpeg

 

 

 

Ο προορισμός της Ηλείας συμμετείχε ενεργά στην παγκόσμια έκθεση/συνέδριο κρουαζιέρας Seatrade Cruise Global που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στο Μαϊάμι μέσω του ειδικού συνεργάτη της κ. Μπρα, επικεφαλής της εξειδικευμένης εταιρείας ανάπτυξης κρουαζιέρας Five Senses Consulting και Seatrade Ambassador.

Το Επιμελητήριο Ηλείας, έδωσε το παρόν στο μεγαλύτερο γεγονός της χρονιάς και πραγματοποίησε ραντεβού με εταιρείες στα πλαίσια της έκθεσης συζητώντας για το μέλλον του τομέα στην περιοχή, τις δυνατότητες αλλά και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει.

Η πανδημία έχει αλλάξει τον προγραμματισμό στις εταιρείες πολλές φορές τα τελευταία 2 χρόνια αλλά στα πλαίσια του συνεδρίου ανακοινώθηκε ότι μέχρι τον Αύγουστο όλα τα κρουαζιερόπλοια θα είναι και πάλι ενεργά με το 2023 να χαρακτηρίζεται πλέον ως μια χρονιά ανάπτυξης του κλάδου με τις νέες ναυπηγήσεις να ξεπερνούν τις 75 μέχρι το 2027.

Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ηλείας, κ. Κωνσταντίνος Νικολούτσος δήλωσε:

«Ο Προορισμός της Ηλείας, ένας σημαντικός κρουαζιερικός προορισμός, είναι παρόν στις εξελίξεις του κλάδου και αναδεικνύει τα δομικά χαρακτηριστικά του προορισμού στις εταιρείες στόχους δηλαδή την ιστορία, τον πολιτισμό και την γαστρονομία.

Εργαζόμαστε και το επόμενο διάστημα θα κάνουμε προτάσεις για την βελτίωση τις διάθεσης και διάχυσης της πληροφορίας που θα στοχεύει στην καλύτερη ενημέρωση των επισκεπτών κρουαζιέρας για τα βασικά χαρακτηριστικά του προορισμού: Ιστορία, Πολιτισμός, Γαστρονομία αλλά και την καλύτερη σύνδεση της επίσκεψης με την τοπική επιχειρηματικότητα.

Στόχος μας είναι η μεγιστοποίηση της άμεσης και έμμεσης πληροφόρησης και γνώσης για την ευρύτερη περιοχή, τα χαρακτηριστικά, τις επιχειρήσεις και υπηρεσίες κατά την διάρκεια της επίσκεψης με έμφαση στα τοπικά προϊόντα».

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή


 

dm

www.iliagora.gr

περισσότερα
toyrismos

Τουρισμός στην Ηλεία

Ολοκληρωμένος Τουριστικός Οδηγός

περισσότερα
symvoulos

Online Σύμβουλος του Επιχειρηματία

Online υπηρεσία ενημέρωσης επιχειρήσεων

περισσότερα
catalogue

Επιχειρηματικός Οδηγός

Προβολή Επιχειρήσεων της Ηλείας

περισσότερα
export

Αγορά Εξαγωγικών επιχειρήσεων

Δείτε τις εξαγωγικές επιχειρήσεις της Ηλείας

περισσότερα
omogeneia

Ομογενειακή Επιχειρηματικότητα

Δείτε τις επιχειρήσεις στην Ομογένεια

περισσότερα

ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΕΛΟΥΣ

Ειδικές Υπηρεσίες

Ξεφυλλίστε πατώντας επάνω στο εξώφυλλο. 
Ηλεκτρονικές υπηρεσίες ΕΛΓΑ Η Ευρώπη σου, η δική σου ευκαιρία
Οδηγός για τις επιχειρήσεις στην Ευρώπη Ευρωπαϊκή πύλη για τις Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις 
ΓΕΜΗ - ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΜΙΑΣ ΣΤΑΣΗΣ

 
ΤΟ ΕΡΓΟ ΕΝΤΑΣΣΕΤΑΙ ΣΤΟ ΕΣΠΑ - Ε.Π. ΨΗΦΙΑΚΗ ΣΥΓΚΛΙΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ (ΕΤΠΑ) ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ