ΕΙΔΙΚΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ   /   ΜΕΛΕΤΕΣ - ΕΡΕΥΝΕΣ - ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΙ ΟΔΗΓΟΙ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Πείτε μας τη γνώμη σας μέσω της δημόσιας διαβούλευσης, σχετικά με την στρατηγική της Έξυπνης Εξειδίκευσης (Smart Specialisation) για την ανάπτυξη και την απασχόληση στην Ευρώπη.
23/01/2017
ΠΗΓΗ: http://www.antagonistikotita.gr/

Πείτε μας τη γνώμη σας μέσω της δημόσιας διαβούλευσης, σχετικά με την στρατηγική της Έξυπνης Εξειδίκευσης (Smart Specialisation) για την ανάπτυξη και την απασχόληση στην Ευρώπη.

european-commission_F1743876985.jpg

Οι Στρατηγικές της "Έξυπνης Εξειδίκευσης" ωθούν τις Περιφέρειες να επικεντρωθούν στους τομείς που παρουσιάζουν καινοτομία.  Αυτό αποτελεί κεντρικό σημείο στην ικανότητα της Ευρώπης να δημιουργεί νέες θέσεις εργασίας και οικονομικής ανάπτυξης στα επόμενα χρόνια και να αντιμετωπίσει τις μεγάλες κοινωνικές προκλήσεις.

Οι προκλήσεις αυτές περιλαμβάνουν την βιωσιμότητα, την κλιματική αλλαγή, τη γήρανση του πληθυσμού, την ενέργεια και την ασφάλεια των τροφίμων.  Κατά την τρέχουσα προγραμματική περίοδο 2014-2020 της Ευρωπαϊκής Πολτικής Συνοχής, περισσότερες από 120 περιφέρειες και χώρες έχουν συντάξει «Στρατηγικές Έξυπνης Εξειδίκευσης».  Με την παρούσα δημόσια διαβούλευση ο στόχος μας είναι να συλλέξουμε απόψεις και προτάσεις, να κατανοήσουμε τις προκλήσεις, να εντοπίσουμε καλές πρακτικές και να μάθουμε από αυτές.

Η διαβούλευση αυτή απευθύνεται σε φορείς που συμμετέχουν ενεργά στην δημιουργία καινοτομίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση.  Ενδιαφερόμαστε συγκεκριμένα για τις απόψεις των επιχειρήσεων και των οργανισμών εθνικών/περιφερειακών και τοπικών αρχών συμπεριλαμβανομένων και των Διαχειριστικών Αρχών και των οργανισμών που ασχολούνται με την έρευνα και την καινοτομία.

Το ερωτηματολόγιο είναι διαθέσιμο στα αγγλικά αλλά μπορείτε να το συμπληρώσετε σε οποιαδήποτε γλώσσα της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Η καταληκτική ημερομηνία είναι 24 Μαρτίου 2017.

Συμπληρώστε εδώ το ερωτηματολόγιο: Online Questionnaire

Περισσότερες  Πληροφορίες:

 

 

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή


 

dm

www.iliagora.gr

περισσότερα
toyrismos

Τουρισμός στην Ηλεία

Ολοκληρωμένος Τουριστικός Οδηγός

περισσότερα
symvoulos

Online Σύμβουλος του Επιχειρηματία

Online υπηρεσία ενημέρωσης επιχειρήσεων

περισσότερα
catalogue

Επιχειρηματικός Οδηγός

Προβολή Επιχειρήσεων της Ηλείας

περισσότερα
export

Αγορά Εξαγωγικών επιχειρήσεων

Δείτε τις εξαγωγικές επιχειρήσεις της Ηλείας

περισσότερα
omogeneia

Ομογενειακή Επιχειρηματικότητα

Δείτε τις επιχειρήσεις στην Ομογένεια

περισσότερα

ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΕΛΟΥΣ

Ξεφυλλίστε πατώντας επάνω στο εξώφυλλο. 
Ηλεκτρονικές υπηρεσίες ΕΛΓΑ Η Ευρώπη σου, η δική σου ευκαιρία
Οδηγός για τις επιχειρήσεις στην Ευρώπη Ευρωπαϊκή πύλη για τις Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις 
ΓΕΜΗ - ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΜΙΑΣ ΣΤΑΣΗΣ

 
ΤΟ ΕΡΓΟ ΕΝΤΑΣΣΕΤΑΙ ΣΤΟ ΕΣΠΑ - Ε.Π. ΨΗΦΙΑΚΗ ΣΥΓΚΛΙΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ (ΕΤΠΑ) ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ