ΕΙΔΙΚΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ   /   ΜΕΛΕΤΕΣ - ΕΡΕΥΝΕΣ - ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΙ ΟΔΗΓΟΙ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Έρευνα ΣΕΠΕ για τον κλάδο Ανάπτυξης Λογισμικού στην Ελλάδα
21/07/2014
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ

Έρευνα ΣΕΠΕ για τον κλάδο Ανάπτυξης Λογισμικού στην Ελλάδα

1305716703_sepe_F2962.jpg

Ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Πληροφορικής & Επικοινωνιών Ελλάδας, βασικός θεσμικός φορέας για τις επιχειρήσεις του κλάδου Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών, ανακοινώνει πρωτοβουλία διεξαγωγής έρευνας σχετικά με τον κλάδο ανάπτυξης λογισμικού στην Ελλάδα.

Σκοπός της έρευνας, η οποία απευθύνεται στις Επιχειρήσεις του κλάδου Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών, είναι η καταγραφή των δραστηριοτήτων και αναγκών των επιχειρήσεων που ασχολούνται με την παραγωγή λογισμικού στη χώρα μας καθώς και η καλύτερη δυνατή χαρτογράφηση του κλάδου.

Παράλληλα, στόχος του ΣΕΠΕ είναι τα αποτελέσματα της έρευνας να αξιοποιηθούν για την καλύτερη κατανόηση και συστηματοποίηση των προτάσεων και ενεργειών του Συνδέσμου προς την Πολιτεία, καθώς και για την εξεύρεση πιθανών συνεργασιών προς την υλοποίηση έργων και ανάπτυξη λύσεων ή/ και υπηρεσιών τόσο στο εξωτερικό, όσο και στην Ελληνική αγορά. Τα συμπεράσματα από την επεξεργασία μαζί με τα στοιχεία αυτά θα είναι διαθέσιμα προς τις Επιχειρήσεις κλάδου Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών, τους αρμοδίους φορείς και θα αξιοποιηθούν κατά την υποβολή των προτάσεων του ΣΕΠΕ προς την Πολιτεία.

Στο πλαίσιο αυτό, αξίζει να σημειωθεί ότι η συμμετοχή των επιχειρήσεων του κλάδου των ΤΠΕ είναι εξαιρετικά σημαντική για την βέλτιστη δυνατή χαρτογράφηση του κλάδου. Τα συμπεράσματα της έρευνας θα βοηθήσουν στο σχεδιασμό του τρόπου με τον οποίο η Τεχνολογία μπορεί να αποτελέσει πυλώνα ανάπτυξης για τη χώρα και τις συγκεκριμένες ενέργειες/ δράσεις που θα πρέπει να αναλάβει η Πολιτεία για να δημιουργήσει σταδιακά ένα ευνοϊκό περιβάλλον εξωστρέφειας για τις επιχειρήσεις του κλάδου.

Το σχετικό ερωτηματολόγιο είναι διαθέσιμο στην ηλεκτρονική διεύθυνση: http://www.sepe.gr/gr/SEPEsurvey.

Η απάντηση του ερωτηματολογίου μπορεί να πραγματοποιηθεί έως τη Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου 2014.

Για οποιαδήποτε σχετική απορία ή/ και διευκρίνηση παρακαλούμε να απευθύνεστε στη Γραμματεία του ΣΕΠΕ στο emailportal@sepe.gr ή/ και στα τηλέφωνα 21 0924 9540-1.

 

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή


 

dm

www.iliagora.gr

περισσότερα
toyrismos

Τουρισμός στην Ηλεία

Ολοκληρωμένος Τουριστικός Οδηγός

περισσότερα
symvoulos

Online Σύμβουλος του Επιχειρηματία

Online υπηρεσία ενημέρωσης επιχειρήσεων

περισσότερα
catalogue

Επιχειρηματικός Οδηγός

Προβολή Επιχειρήσεων της Ηλείας

περισσότερα
export

Αγορά Εξαγωγικών επιχειρήσεων

Δείτε τις εξαγωγικές επιχειρήσεις της Ηλείας

περισσότερα
omogeneia

Ομογενειακή Επιχειρηματικότητα

Δείτε τις επιχειρήσεις στην Ομογένεια

περισσότερα

ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΕΛΟΥΣ

Ειδικές Υπηρεσίες

Ξεφυλλίστε πατώντας επάνω στο εξώφυλλο. 
Ηλεκτρονικές υπηρεσίες ΕΛΓΑ Η Ευρώπη σου, η δική σου ευκαιρία
Οδηγός για τις επιχειρήσεις στην Ευρώπη Ευρωπαϊκή πύλη για τις Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις 
ΓΕΜΗ - ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΜΙΑΣ ΣΤΑΣΗΣ

 
ΤΟ ΕΡΓΟ ΕΝΤΑΣΣΕΤΑΙ ΣΤΟ ΕΣΠΑ - Ε.Π. ΨΗΦΙΑΚΗ ΣΥΓΚΛΙΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ (ΕΤΠΑ) ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ