ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ  RSS 2.0 

Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Ολυμπίας για Παιδιά και Νέους

To Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Ολυμπίας γιορτάζει φέτος τα 25 χρόνια από την ίδρυσή τουκαι έχει τη χαρά να σας προσκαλέσει στις εκδηλώσεις του 25ου Φεστιβάλ και της 22ης Camera Zizanio...................... (28/11/2022)

περισσότερα »

Εκδήλωση παρουσίασης του προγράμματος Προβολής-Προώθησης οίνων σε Ιαπωνία-Ν. Κορέα την 8/12//2022

Εκδήλωση παρουσίασης του προγράμματος Προβολής-Προώθησης οίνων σε Ιαπωνία-Ν. Κορέα την 8/12//2022............... (28/11/2022)

περισσότερα »

Το Επιμελητήριο Ηλείας παρουσιάζει το σχέδιο καταστατικού και την τεχνοϊκονομική ανάλυση της υπό ίδρυσης ενεργειακής κοινότητας

Με σταθερά και προσεκτικά μελετημένα βήματα, το Επιμελητήριο Ηλείας προχωρά στην υλοποίηση μιας ακόμα ουσιαστικής δράσης που αφορά την ελάφρυνση των οικονομικών βαρών των επιχειρήσεων του τόπου μας από τις απρόβλεπτες αυξήσεις του ενεργειακού κόστους, διοργανώνοντας ενημερωτική εκδήλωση για την υπό ίδρυση ενεργειακή κοινότητα........... (18/11/2022)

περισσότερα »

Πρόσκληση EBRD σε ΔΩΡΕΑΝ Σεμινάρια Εξαγωγών για ΜμΕ 5-9 Δεκεμβρίου 2022 - Αιτήσεις συμμετοχής έως 29 Νοεμβρίου 2022.

H Ευρωπαϊκή Τράπεζα Ανασυγκρότησης και Ανάπτυξης (EBRD) σας προσκαλεί σε ένα ακόμα ΔΩΡΕΑΝ επιμορφωτικό σεμινάριο «Προηγμένες εξαγωγικές πρακτικές και εμπορικές συναλλαγές» που θα πραγματοποιήσει διαδικτυακά στις 5-9 Δεκεμβρίου 2022.......................... (18/11/2022)

περισσότερα »

Επιχειρηματικό Forum & B2B συναντήσεις Ελλάδας – Αλβανίας, 18/11/2022 στο ΕΒΕΑ

Το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών – ΕΒΕΑ, το Enterprise Europe Network (EEN-Hellas 2025) και η Enterprise Greece-EG διοργανώνουν Επιχειρηματικό Forum & B2B συναντήσεις Ελλάδας – Αλβανίας, με την υποστήριξη του Υπουργείου Εξωτερικών, την Παρασκευή, 18 Νοεμβρίου 2022 και ώρα 10:00, στο ΕΒΕΑ (Ακαδημίας 7, 6ος όροφος)................. (14/11/2022)

περισσότερα »

Διοργάνωση Επιστημονικής Ημερίδας με θέμα «Μικρασιάτες Πρόσφυγες στην Πελοπόννησο» από τη Σχολή Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, τη Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου 2022.

Διοργάνωση Επιστημονικής Ημερίδας με θέμα «Μικρασιάτες Πρόσφυγες στην Πελοπόννησο» από τη Σχολή Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, τη Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου 2022............... (10/11/2022)

περισσότερα »

PRONACUL Workshop: Ο πολιτιστικός τουρισμός είναι πράσινος τουρισμός. Ιδέες και ευκαιρίες για την επανεκκίνηση μετά την πανδημία - ONLINE

Το Επιμελητήριο Ηλείας, εταίρος του έργου PRONACUL, σας προσκαλεί σε διαδικτυακό εργαστήριο που διοργανώνουν το ΕΚΕΤΑ - Εθνικό Κέντρο Έρευνας & Τεχνολογικής Ανάπτυξης και το Πανεπιστήμιο Basilicata (UNIBAS), την Τετάρτη 12 Οκτωβρίου, 17:30 – 19:00, με θέμα............... (12/10/2022)

περισσότερα »

Διαγωνισμός οίνου " SAKURA - Japan Women's Wine Awards" θα λάβει χώρα το 2023. Η προθεσμία για αιτήσεις συμμετοχής λήγει στις 30 Νοεμβρίου 2022.

Θα θέλαμε να σας πληροφορήσουμε ότι, για 10η συνεχή χρονιά ο διαγωνισμός οίνου " SAKURA - Japan Women's Wine Awards" θα λάβει χώρα το 2023. Η προθεσμία για αιτήσεις συμμετοχής λήγει στις 30 Νοεμβρίου 2022. ................ (11/10/2022)

περισσότερα »

Πρόσκληση υποβολής αιτήσεων για το Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα World Class Manufacturing (WMC), το οποίο διοργανώνεται από το EU-Japan Centre, διαδικτυακά από τις 7-11/11/2022

Το EU-Japan Centre*, διοργανώνει από το 1992, μια 5ήμερη εκπαίδευση, η οποία παρέχει μια εις βάθος ανάλυση της Ιαπωνικής μεθοδολογίας παραγωγής, με στόχο τη βελτίωση της ανταγωνιστικότητας των εταιρειών της Ε.Ε. Λόγω του συνεχιζόμενου ταξιδιωτικού περιορισμού στην Ιαπωνία, η εκπαίδευση θα πραγματοποιηθεί σε πραγματικό χρόνο με την Ιαπωνία,.............. (09/07/2022)

περισσότερα »

Enterprise Greece - Δεύτερος κύκλος Του προγράμματος «Ενδυνάμωση Εξαγωγικών Δεξιοτήτων»

Με στόχο την ενδυνάμωση των εξαγωγέων και την απόκτηση νέων δεξιοτήτων, ώστε να προσεγγίσουν διεθνείς αγορές, ενισχύοντας ταυτόχρονα την εξωστρέφεια της χώρας, η Enterprise Greece εγκαινίασε τον Ιούνιο του 2022 την Enterprise Greece Exports Academy, μία Ακαδημία Ανάπτυξης Εξαγωγικών Δεξιοτήτων................ (14/09/2022)

περισσότερα »

Ενημέρωση μελών Επιμελητηρίου για πιστοποιημένο πρόγραμμα κατάρτισης για τις εξαγωγές αγροδιατροφικών προϊόντων

Το Επιμελητήριο Ηλείας ενημερώνει τα μέλη του αναφορικά με το εξειδικευμένο και πιστοποιημένο πρόγραμμα κατάρτισης για εξαγωγές αγροδιατροφικών προϊόντων που υλοποιείται από τον οργανισμό «Νέα Γεωργία Νέα Γενιά», διάρκειας 78 ωρών (100% online), με πιστοποίηση από την ACTA, υπό την αιγίδα του Συνδέσμου Εξαγωγέων (ΣΕΒΕ) και της Enterprise Greece............... (18/02/2022)

περισσότερα »

Σεμινάριο με τίτλο «Υπεύθυνος Προστασίας Δεδομένων (Data Protection Officer) από τον Σύνδεσμο Ανωνύμων Εταιρειών & Επιχειρηματικότητας.

Ένα νέο ηγετικό ρόλο σε κάθε σύγχρονη επιχείρηση / οργανισμό καλείται να αναλάβει ο Υπεύθυνος Προστασίας Δεδομένων (Data Protection Officer-DPO). Μέσα από την παροχή εξειδικευμένων συμβουλών και κατευθύνσεων, ο DPO συμβάλλει σημαντικά στη διασφάλιση της συμμόρφωσης με τις απαιτήσεις του νόμου 4624/2019................. (08/02/2022)

περισσότερα »

Πανελλήνιος Μαθητικός Διαγωνισμός Λημματογράφησης “Wikipedia Challenge: Γίνε ένας σύγχρονος εγκυκλοπαιδιστής!” με την υποστήριξη του ΕΚΤ

Mε αφορμή τον εορτασμό των 200 χρόνων από την έναρξη της Ελληνικής Επανάστασης, αλλά και τον εορτασμό των 20 χρόνων από τη δημιουργία της Wikipedia, το Ίδρυμα Ωνάση και η Ωνάσειος Βιβλιοθήκη διοργανώνουν Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό λημματογράφησης με θέμα την Ελληνική Επανάσταση του 1821 και τίτλο "Wikipedia Challenge: ................... (19/01/2022)

περισσότερα »

Οι Startups Καινοτομούν με το Oracle Cloud Μια διαδικτυακή εκδήλωση για Startups & Scaleups στην Ελλάδα

Το "Startups Innovate with Oracle Cloud" έρχεται τη Δευτέρα 22 Μαρτίου, ώρα 16.00, από το Επιστημονικό Πάρκο Πατρών, το Orange Grove και την Oracle. Η εκδήλωση, που θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά μέσω Zoom, θα επικεντρωθεί στις δωρεάν υποστηρικτικές υπηρεσίες, όπως cloud credits και ευκαιρίες δικτύωσης,............. (08/03/2021)

περισσότερα »

Global Startup Awards: Άνοιξαν οι αιτήσεις - Δεκτές startups από Ελλάδα

Τα Global Startup Awards, ο ανεξάρτητος διαγωνισμός για startups, ανακοίνωσαν ότι τρεις νέες περιφέρειες θα ενταχθούν στη διαδικασία για φέτος, καλύπτοντας πλέον 64 χώρες σε 7 περιοχές της Ευρώπης, της Ασίας και της Αφρικής........... (20/07/2019)

περισσότερα »

"Μηχανογραφημένη Γενική Λογιστική" από το Πανεπιστήμιο Πειραιά

Το Πρόγραμμα Δια Βίου Μάθησης και Επαγγελματικής Εκπαίδευσης του Τμήματος Χρηματοοικονομικής & Τραπεζικής Διοικητικής του Πανεπιστημίου Πειραιώς διοργανώνει το σεμινάριο-μάθημα "Μηχανογραφημένη Γενική Λογιστική - Θεωρία και Πράξη".......... (10/05/2019)

περισσότερα »

Νέα τμήματα πολιτιστικών σεμιναρίων στην Ελληνοαμερικανική Ένωση - Ξεκίνησαν οι εγγραφές για τα νέα τμήματα πολιτιστικών σεμιναρίων...

Πολιτιστικά σεμινάρια & προγράμματα 2018 - Ξεκίνησαν οι εγγραφές για τα πολιτιστικά σεμινάρια που προσφέρει η Ελληνοαμερικανική Ένωση στη διάρκεια του φθινοπωρινού εξαμήνου......... (25/09/2018)

περισσότερα »

Πρόσκληση σε ενημερωτική εκδήλωση με θέμα την παρουσίαση της νέας Δράσης του ΕΠΑνΕΚ :«Επιχορήγηση Επιχειρήσεων Παροχής Λογιστικών και Φοροτεχνικών Υπηρεσιών»

Πρόσκληση σε ενημερωτική εκδήλωση με θέμα την παρουσίαση της νέας Δράσης του ΕΠΑνΕΚ :«Επιχορήγηση Επιχειρήσεων Παροχής Λογιστικών και Φοροτεχνικών Υπηρεσιών» στις 23/03/2022, ημέρα Τετάρτη και ώρα 18:00.............. (19/03/2022)

περισσότερα »

eLearning course: "Ηλεκτρονικό Εμπόριο- Mαθαίνοντας τις Πτυχές του eCommerce"

Το πρόγραμμα εστιάζει σε πρακτικά ζητήματα που σχετίζονται με την ανάπτυξη και χρήση καινοτόμων εφαρμογών ηλεκτρονικού εμπορίου. Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στην ανάπτυξη δεξιοτήτων για τη δημιουργία πλήρους επιχειρηματικού σχεδίου για μία εφαρμογή ηλεκτρονικού εμπορίου / ηλεκτρονικού επιχειρείν........... (14/01/2019)

περισσότερα »
dm

www.iliagora.gr

περισσότερα
toyrismos

Τουρισμός στην Ηλεία

Ολοκληρωμένος Τουριστικός Οδηγός

περισσότερα
symvoulos

Online Σύμβουλος του Επιχειρηματία

Online υπηρεσία ενημέρωσης επιχειρήσεων

περισσότερα
catalogue

Επιχειρηματικός Οδηγός

Προβολή Επιχειρήσεων της Ηλείας

περισσότερα
export

Αγορά Εξαγωγικών επιχειρήσεων

Δείτε τις εξαγωγικές επιχειρήσεις της Ηλείας

περισσότερα
omogeneia

Ομογενειακή Επιχειρηματικότητα

Δείτε τις επιχειρήσεις στην Ομογένεια

περισσότερα

ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΕΛΟΥΣ

Ξεφυλλίστε πατώντας επάνω στο εξώφυλλο. 
Ηλεκτρονικές υπηρεσίες ΕΛΓΑ Η Ευρώπη σου, η δική σου ευκαιρία
Οδηγός για τις επιχειρήσεις στην Ευρώπη Ευρωπαϊκή πύλη για τις Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις 
ΓΕΜΗ - ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΜΙΑΣ ΣΤΑΣΗΣ

 
ΤΟ ΕΡΓΟ ΕΝΤΑΣΣΕΤΑΙ ΣΤΟ ΕΣΠΑ - Ε.Π. ΨΗΦΙΑΚΗ ΣΥΓΚΛΙΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ (ΕΤΠΑ) ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ