ΕΙΔΙΚΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ    / ΖΗΤΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ  RSS 2.0 

ΕΒΕΑ : Μηνιαίο Δελτίο Προσφορών - Ζητήσεων Σεπτεμβρίου 2022

ΕΒΕΑ : Μηνιαίο Δελτίο Προσφορών - Ζητήσεων Σεπτεμβρίου 2022............ (06/10/2022)

περισσότερα »

Αναζήτηση Ελλήνων παραγωγών ελιάς, ελαιολάδου και φέτας από ομογενή εισαγωγέα τροφίμων στην Αυστραλία

Σύμφωνα με ενημέρωση από το Γραφείο ΟΕΥ Σύδνεϋ, η αυστραλιανή εταιρεία Foodheads, η οποία δραστηριοποιείται στην προμήθεια ειδών τροφίμων σε εταιρείες του κλάδου HoReCa, καθώς και σε κρουαζιερόπλοια και αεροπορικές εταιρείες, ενδιαφέρεται για προμήθεια από την Ελλάδα προϊόντων σε συσκευασίες χονδρικής και σε μεγάλες.................... (18/06/2022)

περισσότερα »

Ζήτηση συνεργασίας της εταιρείας ENJOY Chips με ειδικό συνεργάτη/Αποκλειστικό Αντιπρόσωπο για το Νομό Ηλείας

Εξετάσουμε το ενδεχόμενο συνεργασίας με κάποιον Ειδικό Συνεργάτη / Αποκλειστικό Αντιπρόσωπο για το Νομό Ηλείας για τα ENJOY Chips, τα μοναδικά Πατατάκια Λαχανικών και Πρωτεϊνης στην Ελλάδα................ (18/06/2022)

περισσότερα »

Ζήτηση φρέσκων φρούτων και λαχανικών

Εμιρατινή εταιρεία Viva ενδιαφέρεται για εισαγωγή φρέσκων φρούτων και λαχανικών από την Ελλάδα. Ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν απευθείας........... (06/10/2021)

περισσότερα »

ΕΒΕΑ: Μηνιαίο Δελτίο Ζητήσεων προϊόντων & επιχειρηματικών συνεργασιών Απρίλιος & Μάιος 2021

Το Εμπορικό & Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών ανακοινώνει στα μέλη του και σε κάθε ενδιαφερόμενο ότι οι αναφερόμενες στη συνέχεια ελληνικές επιχειρήσεις και επιχειρήσεις του εξωτερικού, ............ (08/06/2021)

περισσότερα »

Παρουσίαση εταιρειών κατασκευής επίπλων στο Μαυροβούνιο

Η παρουσίαση περιέχει όλες τις σχετικές πληροφορίες, από τις περισσότερο φημισμένες εταιρείες στον τομέα της κατασκευής επίπλων στο Μαυροβούνιο.......... (09/03/2021)

περισσότερα »

Ζητήσεις ευρωπαϊκών προϊόντων τροφίμων - ποτών εκ μέρους εμπορικών επισκεπτών σε ευρωπαϊκό περίπτερο Διεθνούς Έκθεσης Middle East Natural & Organic Expo 2020 (Ντουμπάι 15-17-12-2020).

Ζητήσεις ευρωπαϊκών προϊόντων τροφίμων - ποτών εκ μέρους εμπορικών επισκεπτών σε ευρωπαϊκό περίπτερο Διεθνούς Έκθεσης Middle East Natural & Organic Expo 2020 (Ντουμπάι 15-17-12-2020).................... (28/12/2020)

περισσότερα »

Ζήτηση φυτικού γιαουρτιού ( vegan ) από εταιρεία των HAE

Σας γνωρίζουμε το ενδιαφέρον της εμιρατινής εταιρείας The Stationer, οποία δραστηριοποιείται στο εμπόριο τροφίμων ποτών, για εισαγωγή από την Ελλάδα τυποποιημένου φυτικού γιαουρτιού ( vegan yogurt )........... (07/09/2020)

περισσότερα »

Αίτημα ισραηλινής εταιρείας για εισαγωγή μέσω Ελλάδος, κατόπιν μεταποίησης φρούτων από Δομινικανή Δημοκρατία, καθώς και εισαγωγής ελληνικών φρούτων

Αίτημα ισραηλινής εταιρείας για εισαγωγή μέσω Ελλάδος, κατόπιν μεταποίησης φρούτων από Δομινικανή Δημοκρατία, καθώς και εισαγωγής ελληνικών φρούτων.......... (10/06/2020)

περισσότερα »

«Ανανεωμένος ενδεικτικός κατάλογος προκηρύξεων Κρατών - Μελών Ευρωπαϊκής Ένωσης, Οργάνων της ΕΕ, Συνδεδεμένων Χωρών και Κίνας για την έρευνα της νόσου COVID-19»

«Ανανεωμένος ενδεικτικός κατάλογος προκηρύξεων Κρατών - Μελών Ευρωπαϊκής Ένωσης, Οργάνων της ΕΕ, Συνδεδεμένων Χωρών και Κίνας για την έρευνα της νόσου COVID-19».......... (09/04/2020)

περισσότερα »

«Διαδικτυακή πλατφόρμα προσφορών ιατρικού εξοπλισμού και αναλώσιμων για την αντιμετώπιση της COVID-19 στην Κίνα».

Το Γραφείο ΟΕΥ στο Πεκίνο, μας ενημέρωσε για την ύπαρξη διαδικτυακής πλατφόρμας προσφορών ιατρικού εξοπλισμού και αναλώσιμων (http://mg.cccme.org.cn) για την αντιμετώπιση της πανδημίας (COVID-19). ......... (03/04/2020)

περισσότερα »

«Εξαγωγικές ευκαιρίες στη Γερμανία, λόγω πανδημίας του Κορονοϊού»

Σας γνωρίζουμε, σύμφωνα με ενημέρωση που λάβαμε από το Γραφείο Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων της χώρας μας στο Βερολίνο, ότι, εφόσον η παρούσα κρίση έχει διάρκεια, και επιφέρει σημαντικές επιπτώσεις στον πρωτογενή τομέα και στη βιομηχανία τροφίμων, σε χώρες, οι οποίες πλήττονται σε βαρύτερο βαθμό, από την Ελλάδα (π.χ. Γαλλία, Ιταλία, Ισπανία),........ (02/04/2020)

περισσότερα »

Αιτήματα συνεργασιών από ευρωπαϊκές επιχειρήσεις - Ενημέρωση μέσω του ευρωπαϊκού δικτύου Enterprise Europe Network.

Αιτήματα συνεργασιών από ευρωπαϊκές επιχειρήσεις - Ενημέρωση μέσω του ευρωπαϊκού δικτύου Enterprise Europe Network................... (06/02/2020)

περισσότερα »

ΕΒΕΑ: Ζητήσεις-Προσφορές Οκτώβριος 2019

Προσφορές και ζητήσεις προϊόντων και υπηρεσιών για την καλύτερη ενημέρωση και εξυπηρέτησή σας, ευελπιστώντας να προωθήσουμε με τον τρόπο αυτό επωφελείς επιχειρηματικές επαφές και συνεργασίες.............. (03/01/2020)

περισσότερα »

Εμπορική Αποστολή, την οποία διοργανώνει το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο της Cartagena από Ισπανικές εταιρείες, που ενδιαφέρονται για συνεργασία με ελληνικές επιχειρήσεις, για την προώθηση των προϊόντων τους στην ελληνική αγορά.

Σας γνωρίζουμε και παρακαλούμε όπως ενημερώσετε σχετικά τα μέλη σας, πως στις 25, 26 & 27 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθεί στην Ελλάδα Εμπορική Αποστολή, την οποία διοργανώνει το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο της Cartagena σε συνεργασία με το Οικονομικό και Εμπορικό Γραφείο της Πρεσβείας της Ισπανίας στην Αθήνα.......... (05/11/2019)

περισσότερα »

Ζήτηση για ελληνικά καλλυντικά, σαπούνια, κεριά, αξεσουάρ μόδας και σπιτιού

Πληροφορίες: Η εταιρεία ζητάει συνεργασία με παραγωγούς ελληνικών καλλυντικών, σαπουνιών, κεριών, αξεσουάρ μόδας και σπιτιού.......... (17/10/2019)

περισσότερα »

Ζήτηση Έλληνα εξαγωγέα αποξηραμένων φύλλων ελιάς για ιχθυοτροφές

Συνεργασία με ελληνικές εξαγωγικές επιχειρήσεις οι οποίες διαθέτουν το προϊόν «αποξηραμένα φύλλ ελιάς» ζητάει η ιαπωνική εταιρεία Andes Trading (www.andes-trading.co.jp/). Η εταιρία ιδρύθηκε το 1955, και ενδιαφέρεται να εισάγει αποξηραμένα φύλλα ελιάς τα οποία προορίζονται για ιχθυοτροφές............ (24/09/2019)

περισσότερα »

ΕΒΕΑ : Ζητήσεις Προσφορές Μάιος 2019

Προσφορές και ζητήσεις προϊόντων και υπηρεσιών για την καλύτερη ενημέρωση και εξυπηρέτησή σας, ευελπιστώντας να προωθήσουμε με τον τρόπο αυτό επωφελείς επιχειρηματικές επαφές και συνεργασίες. ............. (24/06/2019)

περισσότερα »

Ζήτηση συνεργασίας με Έλληνες εξαγωγείς χυμών και κυρίως «χυμού λεμονιού»

Συνεργασία με ελληνικές εξαγωγικές επιχειρήσεις «χυμού λεμονιού» ζητάει η ιαπωνική εταιρεία “Soramitu Corporation” (www.soramitu.jp). Πρόκειται για μία από τις σημαντικές εισαγωγικές εταιρείες στον τομέα των τροφίμων στην Ιαπωνία, η οποία συνεργάζεται ήδη με ελληνικές εξαγωγικές επιχειρήσεις τροφίμων............. (21/05/2019)

περισσότερα »

Ενδιαφέρον εισαγωγής φυτικών τυριών από εταιρεία στον Καναδά

Πληροφορίες: Η εταιρεία τροφίμων Green Space Brands με έδρα το Τορόντο, η οποία παράγει και διακινεί, μεταξύ άλλων, γαλακτοκομικά και τυροκομικά προϊόντα στον Καναδά και τις Η.Π.Α. επιθυμεί, όπως γνωστοποίησε στο Γρ. Ο.Ε.Υ. Τορόντο, να συνεργαστεί με ελληνικές εταιρείες παραγωγής φυτικών τυριών. ......... (23/01/2019)

περισσότερα »

Ζήτηση φρούτων από εμπορική εταιρεία των ΗΑΕ.

Πληροφορίες: Η εταιρεία ενδιαφέρεται για συνεργασία με ελληνικές εταιρείες που δύνανται να εξασφαλίσουν σταθερή τροφοδοσία μεγάλων ποσοτήτων και συγκεκριμένα:......... (18/12/2018)

περισσότερα »

Ενδιαφέρον για εισαγωγή χυμού ροδιού στη Γαλλία

Ενδιαφέρον για εισαγωγή χυμού ροδιού στη Γαλλία Τύπος:Ζήτηση Πληροφορίες: Η εταιρεία ενδιαφέρεται να έρθει σε επαφή με ελληνικές εταιρείες παραγωγής χυμού από ρόδι, κατά προτίμηση βιολογικού........ (07/12/2018)

περισσότερα »

ΕΒΕΑ: Ζητήσεις-Προσφορές Νοέμβριος 2018

Προσφορές και ζητήσεις προϊόντων και υπηρεσιών για την καλύτερη ενημέρωση και εξυπηρέτησή σας, ευελπιστώντας να προωθήσουμε με τον τρόπο αυτό επωφελείς επιχειρηματικές επαφές και συνεργασίες......... (18/12/2018)

περισσότερα »

Ζήτηση συνεργασίας με ελληνικές εξαγωγικές επιχειρήσεις τροφίμων, ποτών, ειδών ζαχαροπλαστικής, ξηρών καρπών, αφεψημάτων, μπαχαρικών και βοτάνων

Συνεργασία με ελληνικές επιχειρήσεις εξαγωγών τροφίμων τα οποία “μπορούν να αποθηκευτούν, να διανεμηθούν και να πωληθούν σε θερμοκρασία δωματίου”, όπως αποξηραμένα τρόφιμα, ξηροί καρποί, κονσερβοποιημένα τρόφιμα και φρούτα, είδη ζαχαροπλαστικής, ζυμαρικά, τρόφιμα στιγμιαίας παρασκευής, κτλ ζητάει η ιαπωνική εταιρεία Cross –on Co. Ltd. ....... (05/12/2018)

περισσότερα »

ΕΒΕΑ: Ζητήσεις-Προσφορές Ιούλιος-Αύγουστος 2017

Προσφορές και ζητήσεις προϊόντων και υπηρεσιών για την καλύτερη ενημέρωση και εξυπηρέτησή σας, ευελπιστώντας να προωθήσουμε........ (19/09/2017)

περισσότερα »

Αίτημα εισαγωγής ελληνικών τροφίμων από το Κατάρ

Σύμφωνα με ενημέρωση της Ελληνικής Πρεσβείας στην Ντόχα, κατά τη διάρκεια του τελευταίου τριμήνου, έχει εκδηλωθεί ζωηρό ενδιαφέρον από καταρινής πλευράς για εισαγωγή τροφίμων από την Ελλάδα... (27/07/2017)

περισσότερα »

Επιχειρηματικές b2b συναντήσεις με ιταλικές εταιρείες στην έδρα του Ελληνο-Ιταλικού Επιμελητηρίου από 26 έως 29 Ιουνίου 2017.

Σας ενημερώνουμε πως κατά το μήνα Ιούνιο θα διεξαχθούν στην έδρα του Επιμελητηρίου μας (Αβέρωφ 4 και Μάρνη-Αθήνα) επιχειρηματικές b to b συναντήσεις με τις ακόλουθες ιταλικές εταιρείες......... (20/06/2017)

περισσότερα »

Ζητήσεις συνεργασίας Ισραηλινών /εταιριών.

ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛHNIΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ –ΤΕΛ ΑΒΙΒ Γραφείο Οικονομικών και Eμπορικών Υποθέσεων....... (02/06/2017)

περισσότερα »

Ιταλική εταιρεία καφέ αναζητά συνεργασία με την Ελληνική αγορά / Ελληνογαλλικό Επιμελητήριο Αθήνας

Η εταιρεία FRANCO CAFFE’ , από τo Treviso Ιταλίας αναζητά ‘ελληνες εισαγωγείς,διανομείς,χονδρεμπόρους καφέ . Για αυτό το λόγο εκπρόσωπός της θα πραγματοποιήσει προσωπικές επιχειρηματικές συναντήσεις στην έδρα του Ελληνο Ιταλικού Επιμελητηρίου της Αθήνας......... (24/05/2017)

περισσότερα »

Ζήτηση Ελληνικών Πορτοκαλιών για παραγωγή χυμού

Ο κ. Henrique RODRICUES, Διευθυντής της εταιρείας επικοινώνησε με το Γραφείο Οικονομικών & Εμπορικών Υποθέσεων Λισσαβώνας και ενδιαφέρθηκε για κατάλογο με ελληνικές εταιρείες που παράγουν πορτοκάλια στην Ελλάδα............ (31/03/2017)

περισσότερα »

ΕΒΕΑ: Ζητήσεις-Προσφορές Νοέμβριος 2016

Προσφορές και ζητήσεις προϊόντων και υπηρεσιών για την καλύτερη ενημέρωση και εξυπηρέτησή σας, ευελπιστώντας να προωθήσουμε με τον τρόπο αυτό επωφελείς επιχειρηματικές επαφές και συνεργασίες....... (19/01/2017)

περισσότερα »

Ζήτηση αλκοολούχων οίνων από εταιρεία στην Αυστραλία

Εταιρία: SAMUEL SMITh & SON PTY. LTD. Κατηγορία προϊόντος: Ποτά, αλκοολούχα υγρά και ξίδι........ (10/01/2017)

περισσότερα »
dm

www.iliagora.gr

περισσότερα
toyrismos

Τουρισμός στην Ηλεία

Ολοκληρωμένος Τουριστικός Οδηγός

περισσότερα
symvoulos

Online Σύμβουλος του Επιχειρηματία

Online υπηρεσία ενημέρωσης επιχειρήσεων

περισσότερα
catalogue

Επιχειρηματικός Οδηγός

Προβολή Επιχειρήσεων της Ηλείας

περισσότερα
export

Αγορά Εξαγωγικών επιχειρήσεων

Δείτε τις εξαγωγικές επιχειρήσεις της Ηλείας

περισσότερα
omogeneia

Ομογενειακή Επιχειρηματικότητα

Δείτε τις επιχειρήσεις στην Ομογένεια

περισσότερα

ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΕΛΟΥΣ

Ξεφυλλίστε πατώντας επάνω στο εξώφυλλο. 
Ηλεκτρονικές υπηρεσίες ΕΛΓΑ Η Ευρώπη σου, η δική σου ευκαιρία
Οδηγός για τις επιχειρήσεις στην Ευρώπη Ευρωπαϊκή πύλη για τις Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις 
ΓΕΜΗ - ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΜΙΑΣ ΣΤΑΣΗΣ

 
ΤΟ ΕΡΓΟ ΕΝΤΑΣΣΕΤΑΙ ΣΤΟ ΕΣΠΑ - Ε.Π. ΨΗΦΙΑΚΗ ΣΥΓΚΛΙΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ (ΕΤΠΑ) ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ