Έναρξη λειτουργίας του Γραφείου «Ενημέρωσης & Υποστήριξης Δανειοληπτών» της Ειδικής Γραμματείας Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους στον Πύργο.

Έναρξη λειτουργίας του Γραφείου «Ενημέρωσης & Υποστήριξης Δανειοληπτών» της Ειδικής Γραμματείας Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους στον Πύργο.

 

 

 

YPOSTIRIXI-DANEIOLIPTON_F297133053.jpg

Στην ταχυδρομική δ/νση : «Μανωλοπούλου 47 – 3ος όροφος» στο κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας (Διοικητήριο – Πρώην Νομαρχία), λειτουργεί το «Γραφείο Ενημέρωσης και Υποστήριξης Δανειοληπτών» της Ειδικής Γραμματείας Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους (ΕΓΔΙΧ).

Στόχος του Γραφείου Ενημέρωσης & Υποστήριξης Δανειοληπτών (ΓΕΥΔ) είναι να συμβουλεύει, να υποστηρίζει και να συμπαραστέκεται σε φυσικά και νομικά πρόσωπα, τα οποία αντιμετωπίζουν προβλήματα ληξιπρόθεσμων οφειλών.

Στους δανειολήπτες παρέχεται δωρεάν ενεργή υποστήριξη, εξατομικευμένες συμβουλές & οδηγίες για τις δυνατότητες,  τις πρόνοιες και τις λύσεις που ήδη έχουν προβλεφθεί στο νέο Θεσμικό Πλαίσιο για τη διευθέτηση των χρεών τους το οποίο και περιλαμβάνει : α) το Νόμο για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά, β) το Νόμο για την προστασία της 1ης κατοικίας, γ) τον εξωδικαστικό μηχανισμό για τη διευθέτηση οφειλών, δ) τον Κώδικα Δεοντολογίας Τραπεζών (για φυσικά και νομικά πρόσωπα με τραπεζικά δάνεια), και το νέο πλαίσιο για τη διαμεσολάβηση.

Οι πολίτες μπορούν να ενημερώνονται στο Γραφείο Ενημέρωσης & Υποστήριξης Δανειοληπτών (ΓΕΥΔ), κατόπιν προγραμματισμένου ραντεβού στο τηλεφωνικό κέντρο : 213.212.57.30 της Ειδικής Γραμματείας Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους (ΕΓΔΙΧ).

Προηγούμενο Δημιουργία Δικτύου Φορέων “BALKANET – Βαλκανικό δίκτυο ιδεών αειφόρου καινοτομίας στον αγροδιατροφικό τομέα”
28ης Οκτωβρίου & Πλ. Ηρώων,
Τ.Κ. 27100 ΠΥΡΓΟΣ

Επικοινωνία

Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα – Παρασκευή:
8:00 πμ – 15:00 μμ

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας