Δημιουργία Δικτύου Φορέων “BALKANET – Βαλκανικό δίκτυο ιδεών αειφόρου καινοτομίας στον αγροδιατροφικό τομέα”

77_F1519015646_F323125222.jpg

 

 

Αξιότιμες κυρίες, αξιότιμοι κύριοι,

Το Επιμελητήριο Ηλείας, πιστό στις δεσμεύσεις και τους στόχους του για ενίσχυση και τόνωση της τοπικής επιχειρηματικότητας και έχοντας ως βασικό μέλημα την ανάπτυξη των δεξιοτήτων των νέων της περιοχής και τη διεύρυνση των προοπτικών επαγγελματικής ενασχόλησης τους σε τομείς που σχετίζονται με την αγροδιατροφή, συμμετέχει ενεργά σε ακόμα ένα Ευρωπαϊκό Έργο, το πρόγραμμα “BALKANET – Βαλκανικό δίκτυο ιδεών αειφόρου καινοτομίας στον αγροδιατροφικό τομέα”, αποσκοπώντας στην ευρεία διασύνδεση με διεθνείς φορείς και στην αξιοποίηση των συγκριτικών πλεονεκτημάτων της περιοχής.

Με το παρόν θα θέλαμε να σας προσκαλέσουμε να συμμετέχετε ως υποστηρικτικό μέλος στο Διακρατικό Δίκτυο Συνεργασίας το οποίο συστήνεται στο πλαίσιο υλοποίησης του εν λόγω έργου. Οι στόχοι, οι δράσεις και τα οφέλη της συμμετοχής στο Δίκτυο αναλύονται διεξοδικά στο συνημμένο ενημερωτικό έντυπο.

Επισυνάπτονται επίσης:

  • Το μνημόνιο συνεργασίας στην Αγγλική, πάνω στο οποίο θα βασιστεί η δημιουργία του διακρατικού δικτύου.
  • Η μετάφρασή του στην Ελληνική προς διευκόλυνσή σας.
  • Η αίτηση / φόρμα συμμετοχής, στην Αγγλική, την οποία καλείστε να καταθέσετε συμπληρωμένη στα γραφεία του Επιμελητηρίου Ηλείας, (28ης Οκτωβρίου 1 & Πλατεία Ηρώων , Πύργος Ν. Ηλείας , Τ.Κ. 27131 , Γραφείο Διεύθυνσης, 1ος όροφος) ή να αποστείλετε με e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση “epetanil@gmail.com”.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινήσεις είμαστε στη διάθεσή σας και τηλεφωνικά, στο 2621029177.

Προηγούμενο Δεύτερη συνάντηση της ομάδας εργασίας του Ευρωπαϊκού Προγράμματος “Incuba – Διασυνοριακές αγροδιατροφικές θερμοκοιτίδες (Cross Border agrifood incubators)”.
28ης Οκτωβρίου & Πλ. Ηρώων,
Τ.Κ. 27100 ΠΥΡΓΟΣ

Επικοινωνία

Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα – Παρασκευή:
8:00 πμ – 15:00 μμ

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας