Προθεσμία έως 31.12.2022 για την υποχρεωτική, ανά διετία, ανανέωση της εγγραφής εταιρειών στο μητρώο παραγωγών/εμπόρων της Αρχής FDA.

Προθεσμία έως 31.12.2022 για την υποχρεωτική, ανά διετία, ανανέωση της εγγραφής εταιρειών στο μητρώο παραγωγών/εμπόρων της Αρχής FDA.
 
 
 
 
 
 FDA-Social-Graphic_F970760163.jpeg
 
 
 
 
 
Υπενθυμίζουμε την υποχρέωση διετούς ανανέωσης της εγγραφής στο σχετικό μητρώο της α/ Αρχής FDA / Food and Drug Administration (DHHS), οποία υποχρέωση (βάσει του νόμου FSMA / Food Safety Modernization Act) ισχύει για όλες τις εγκαταστάσεις παραγωγής, επεξεργασίας, συσκευασίας και αποθήκευσης τροφίμων/ποτών που εξάγονται στις ΗΠΑ.
 
Στον τρέχοντα κύκλο, η προθεσμία ανανέωσης εγγραφών εκπνέει στις 31 Δεκεμβρίου 2022 και ώρα 23:59. Όσες εταιρείες δεν ανανεώσουν την εγγραφή τους θα διαγραφούν από το μητρώο της FDA και δεν θα έχουν τη δυνατότητα εξαγωγών στις ΗΠΑ.
 
Συναφώς, επισυνάπτεται οδηγός της FDA με χρήσιμες ερωτήσεις και απαντήσεις για τη σχετική εγγραφή και ανανέωση εγγραφής (βλ. κυρίως σελ. 36-37), ενώ, επίσης, αναλυτική πληροφόρηση εντοπίζεται στην ιστοσελίδα “Draft Guidance for Industry:
 
 
 
 
Ο Προϊστάμενος
Παναγιώτης Δερμεντζόγλου
Σύμβουλος ΟΕΥ Α΄
Προηγούμενο Η πολιτιστική κληρονομιά ως εφαλτήριο ανάπτυξης και ανάδειξης της Ηλειακής επιχειρηματικότητας
28ης Οκτωβρίου & Πλ. Ηρώων,
Τ.Κ. 27100 ΠΥΡΓΟΣ

Επικοινωνία

Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα – Παρασκευή:
8:00 πμ – 15:00 μμ

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας