Συνάντηση εταιρικού σχήματος του έργου “INTOUR – INclusive TOURism professions”

Συνάντησηεταιρικούσχήματοςτουέργου “INTOUR – INclusive TOURism professions”

 

joker_F1163825826.png

 

 Το Επιμελητήριο Ηλείας συμμετείχε στη συνάντηση του εταιρικού σχήματος του έργου “INTOURINclusiveTOURismprofessions”, η οποία έλαβε χώρα την Παρασκευή, 09 Απριλίου 2021, με την συμμετοχή της Project Officer κ. Silvia De Benedetti.

Αντικείμενα της διαδικτυακής συνάντησης αποτέλεσαν, μεταξύ άλλων, η κατάσταση υλοποίησης των πακέτων εργασίας του έργου καθώς κι ο καθορισμός των προτεραιοτήτων και του σχεδίου δράσης για το τρέχον έτος.

Στόχος του έργου είναι να καλύψει το κενό που υπάρχει στην Ευρωπαϊκή Επαγγελματική Εκπαίδευση και Κατάρτιση σχετικά με τον προσβάσιμο και χωρίς αποκλεισμούς τουρισμό, μέσω:

·         Του προσδιορισμού 2 επαγγελματικών προφίλ, του  Manager του Τουρισμού χωρίς αποκλεισμούς και του Προσωπικού πρώτης γραμμής του Τουρισμού χωρίς αποκλεισμούς και την κατάρτιση 2 Ευρωπαϊκών προγραμμάτων σπουδών στον τομέα του προσβάσιμου Τουρισμού τα εν λόγω επαγγελματικά προφίλ αντίστοιχα.

·         Της χάραξης κατευθυντήριων γραμμών για την υποστήριξη των εκπαιδευτικών ΕΕΚ στον σχεδιασμό αποτελεσματικών μαθησιακών δραστηριοτήτων, σχετικών με τον προσβάσιμο Τουρισμό.

·         Της διεξαγωγής σειράς μαθημάτων και για τα δύο προγράμματα σπουδών, με πιλοτική εφαρμογή σε Ιταλία, Ελλάδα και Γερμανία.

 

Το έργο INTOUR διανύει τον 2ο χρόνο υλοποίησης και συγχρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Erasmus+ της Ευρωπαϊκής Ένωσης, KA2: Cooperation for innovation and the exchange of good practices – Sector Skills Alliances for Design and Delivery of VET.

 

Ø  Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδασελίδα του προγράμματος:

www.in-tour.eu

Ø  Κάντε μας “like” στο Facebook: @InTourProject

Ø  Ακολουθήστε μας στο Twitter : @InTourProject

 

 

Προηγούμενο ΟΟΣΑ: Μέτρηση της φορολογικής στήριξης για την έρευνας και ανάπτυξης των επιχειρήσεων και την ενθάρρυνση της καινοτομίας
28ης Οκτωβρίου & Πλ. Ηρώων,
Τ.Κ. 27100 ΠΥΡΓΟΣ

Επικοινωνία

Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα – Παρασκευή:
8:00 πμ – 15:00 μμ

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας

Deprecated: str_contains(): Passing null to parameter #1 ($haystack) of type string is deprecated in /var/www/helia-portal/wp-includes/formatting.php on line 2488